Geïnteresseerd?

“Ik wil mijn kabinet graag aan zo veel mogelijk geadopteerden en adoptieouders laten zien. Door het te openen en te vertellen over de inhoud hoop ik dat alle toehoorders het belang van het kabinet aanvoelen.”

VAG – De dag van de Adoptie
18 oktober 2014

De dag van de Adoptie was een super succes. Dank allen voor uw komst en voor uw mooie verhalen! Het blijft bijzonder dat het kabinet altijd zulke mooie persoonlijke feedback oplevert. Voor mij was het heerlijk om jonge geadopteerde kinderen te zien spelen met het kabinet en om hen en hun ouders mee te mogen nemen op reis in het kastje.

Het kabinet wordt herzien zodat ik het voor €350,-(!) per stuk kan aanbieden!
Zodra ik 15 geïnteresseerden bijeen heb start de productie. Voor deze eerste 15 nieuwe eigenaren verzorg ik een mooi pakket van leuke extra’s!

Als u ook zo’n prachtig cadeau wilt meegeven aan de geadopteerde die het dichtst bij u staat kunt u zich per  op de wachtlijst plaatsen.

U kunt zich aanmelden via info@atelierluchtenveld.nl                                                                 Melanie kunt u bereiken op 06-24101021

“Iedereen die graag iets meer wil zien of weten over het adoptiekabinet mag mij daarvoor, bij wijze van spreken, uit mijn bed bellen!”

Comments are closed.